De belangrijk(st)e lessen zijn niet leuk om te leren. (Levenles uit VERANDER)

De afgelopen 6 weken waren in het verloop van de corona crisis voor ons en voor alle franchisenemers éxtra onvoorspelbaar. Daarom moesten we hier kiezen voor radiostilte. Gelukkig staat nu vast dat vanaf 1 juli alle onzekerheid voorbij is. We pakken de draad met een zucht van verlichting en een blijdschapssprongetje weer op. En hopelijk vanaf 1 juli alle fit20-ers nu ook! Superveilig weer je wekelijkse gezondheidsprikkel krijgen. De fit20-ers die al konden beginnen noemen allemaal hoe fijn het was om weer fit20 te doen.

De belangrijk(st)e lessen zijn niet leuk om te leren. Nou, dat klopt. Het was niet leuk om de studio’s te moeten sluiten, om je klanten nee te moeten verkopen terwijl je heel hard ja zou willen zeggen. Wat hebben we geleerd?

We zijn nog meer gesterkt in onze visie: zoveel mogelijk mensen helpen om zo gezond en fit mogelijk te zijn, op een voor hen haalbare en vol te houden manier. We zijn nog meer overtuigd dat fit20 helemaal van en voor deze tijd is. We zijn nog trotser op alle franchisenemers en hun trainers. En we zijn nog trotser op jou omdat je jouw studio bent blijven steunen!