Klantverhaal van Johanna en Arjan

Klantverhaal Marc Koens

Zie hier het powerkoppel Johanna en Arjan. Trotse eigenaren van de welbekende rijschool Verkeerscentrum Zoetermeer, gelegen in de Dorpstraat van Zoetermeer en sinds vorig jaar ook in Lansingerland. Zij kwamen ruim 2 jaar geleden bij ons binnen waarna het startsein is gegeven. Zij kwam als doel om meer spieren op te bouwen, zodat ze zich strakker in haar vel zou voelen en hij wilde sterkere spieren krijgen en zich fitter voelen.

Het resultaat is dat ze beiden zich sterker en fitter voelen. Zij merkt het dat ze fysiek overal gezien sterker is geworden, strakkere buik en vooral ook in haar houding: ze kan langer rechtop staan. Naast dat ze de training ook leuk vindt, merkt ze dat het haar ook mentaal sterker heeft gemaakt. Hij voelt zich een stuk fitter, een beter uithoudingsvermogen gekregen waardoor hij het langer volhoudt op de fiets. Daarnaast voelt hij zich wat meer ontspannen sinds dat hij dit doet. Daarbij is hem opgevallen dat zijn borstspieren en benen gespierder zijn geworden.

Wij zijn enorm blij met en trots op dit koppel dat zij deze resultaten hebben behaald, wij hen mogen trainen en het ook met ons volhoudt?

Hopelijk mogen wij jullie nog een hele lange tijd trainen en fit houden?

Welkom bij onze bekende 'Club van 100', de groep fit20-toppers die al 100 weken een training bij ons gevolgd hebben. Hierbij als beloning, naast een fitter en vitaler lichaam, onze fit20 powerpack "100x opgeladen door fit20".